Pentru rezervari, evenimente si alte informatii Contactati-ne Acum

Restaurant ARENA

decoratie

Cu un design care pastreaza aceeasi linie cu cea a pensiunii Arena, axata pe elemente grecesti antice, dar reinterpretate aici intr-o maniera ultramoderna, aproape futurista, Restaurantul Arena este locul in care poti gusta aroma luxului la preturile cele mai decente.

Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri si, prin meniul bazat pe specialitati din bucataria internationala, este destinat sa satisfaca cele mai exigente cerinte. Imbinand eleganta cu functionalul, restaurantul Arena este locatia ideala pentru evenimente corporate, mese si intalniri de afaceri, chefuri de firma sau, pur si simplu, pentru a servi o masa in orice moment al zilei.

Personalul de o inalta tinuta si de un profesionalism desavarsit va face orice experienta la Arena una cu adevarat memorabila.

Datorita politicilor sale de fidelizare, clientii Arena pot beneficia de discount-uri atractive si de multe alte surprize placute.

Desi restaurantul Arena apartine pensiunii cu acelasi nume, fiind situat in incinta acesteia, prin viziune si prin politicile integrate de restaurant, acest loc isi propune sa devina un brand de sine statator, nu doar un produs anexa al pensiunii, cum se intampla cu majoritatea restaurantelor de pensiune. Astfel, restaurantul isi deschide usile atat pentru clientii pensiunii, cat si pentru publicul larg, pentru care va organiza numeroase evenimente.

Pensiunea ARENA  are posibilitatea de a organiza mese festive cu ocazia diferitelor evenimente din viata dumneavoastra ( nunti, botezuri, aniversari, cununii etc.) având o sala cu  o capacitate de 50 de locuri. Pretul unui meniu pornește de la 85 de lei/persoana, acesta poate varia în funcție de dorintele dumneavoastră. Astepectele legate de eveniment se discuta la fata locului, iar pentru rezervări și alte informații sunați la numărul de telefon 0756082042 sau ne puteti contacta si pe emailul contact@pensiuneaarena.ro.

Vrei sa organizezi un eveniment special? Noi iti stam la dispozitie!

Facilități Restaurant ARENA

La doar 5 Minute de Centrul Clujului

Vis-à-vis de Cluj Arena & Sala Polivalentă

Meniu International

50 Locuri

Cafenea

Organizare Aniversari

Organizare Onomastici

Organizare Botezuri

Organizare Evenimente Corporate

Preturi bune

O camera GRATUITĂ pentru evenimente

Galerie Poze Restaurant ARENA